reede, 11. jaanuar 2019

Litritega kõristi kaart




Sain hiljuti kolmandat korda emaks ja tahtsin tänada oma ämmaemandat, kes oli hooliv ja abivalmis ja igati tore. Niisiis tegin litritega kõristi, millele lisasin hiljem natukene magusat.


Kõristi valmistamiseks võtsin kile ja ümara lõikeraua ning sulatasin enamus ringist kinni. Seejärel panin litrid ringi ja sulatain kinni ka ülejäänud osa ringist. Lõikasin ümara lõikerauaga välja kõristi sinised ääred nii, et võtsin kaks lõikerauda ja paigutasin nii, et ring jääks seest tühjaks. Lõikasin neid kaks tükki (teine läks tagumisele küljele). Lõikerauaga lõikasin valgest paberist kõristile ääre. Samuti pidin sellel väljalõikel kasutama ümarat lõikerauda, et jällegi sisemus ringil tühjaks jääks. Veel lõikasin välja ristkülikukujulise kõristi saba ja lõikerauaga kaks pisemat ringi saba lõpu jaoks. Paigutasin kõik omale kohale ja õmblesin kinni. Vaid tagumise osa ringid liimisin peale õmblemist eraldi kõristile. Seda selleks, et õmblused teiselt poolt näha ei oleks.




Tembeldasin musta templivärviga karu kujutise. Puistasin selle üle läbipaistva reljeefpulbriga ja sulatasin. Värvisin pildi markeritega, liimisin papile ja lõikasin lõikerauaga välja. Printisin välja sõnumi ja liimisin samuti kartongile ja lõikasin lõikerauaga välja. Liimisin karu kõristile ja ümber kõristi käepideme tegin kaks lipsu, millest ühele kinnitasin sõnumi.

2 kommentaari:

MO isetegemised ütles ...

Väga armas kingitus :)

Anneli T ütles ...

Ilus kingitus! Aga Sulle palju palju õnne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...