esmaspäev, 7. jaanuar 2019

Litritega sildid kiletaskus


Avastasin ühe toreda tööriista, mida kunagi hiljem tahan teile kindlasti tutvustada. Seniks aga jagan oma esimest katsetust. Tegin kolm litritega pisikest sildikest sünnipäevaks.


Nende sildikeste valmimiseks tembeldasin musta templivärviga looma templitega kujutised ja puistasin need üle läbipaistva reljeefpulbriga, mille kuumutasin. Värvisin kujutised markeritega, liimisin kartongile ja lõikasin lõikeraudadega välja. Samuti lõikasin lõikeraudadega välja sildid. Kasutades kolme erinevat templivärvi tupsutasin alumise osa sildist värviliseks. Võtsin kile ja kasutades lõikerauda ning oma uut tööriista sulatasin sildi küljed nii, et lahti jäi vaid kõige alumine osa. Sealt lükkasin sisse paberist sildi ja täitsin kotikese litritega. Siis kuumutasin tööriistaga ka alumise osa kinni. Lõikasin sädelevast paberist välja õnnesoovid ja liimisin sildile. Sama tegin ka juba varem valmistatud loomadega. Sildi ülemisse ossa tegin augu ja panin sinna öösi, millest läbi läks nöör.
Tehnika on uus ja põnev ja juba praegu on palju huvitavaid mõtteid, mida tahaks veel proovida ja teha. Eks paistab, kui valmis saan panen siia ikka üles.

2 kommentaari:

Helen ütles ...

Huvitav tööriist. Kust soetatud ?

Ly ütles ...

Selle ostsin ebay`st. Eraldi tuleb juurde soetada kile, kuid olen näinud, et kasutatakse ka tavalisi kiletaskuid. Ise ei ole veel proovinud.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...