reede, 9. august 2019

Riidest patsikumm ehk schrunchie


Minu vanem tütar kasutab erinevaid riidest patsikumme. Loomulikult on noortel selleks teine nimi ja selleks on schrunchie. Olen neid viimasel ajal päris palju pidanud ostma ja lõpuks otsustasin, et uurin järgi, kuidas neid ise kõige parem teha oleks. Minule meeldis kõige rohkem siis alljärgnev moodus.


Lõika endale meelepärasest riidest tükk mõõtutega 48 cm x 8 cm. Murra tükk pikkupidi pooleks nii, et pahem külg jääks peale. Õmble umbes 7 cm õmblusmasinaga, jäta sisse 5 cm vahe ja õmble lõpuni. Kinnita ühele otsale haaknõel ja tõmba see kangast seestpoolt osaliselt läbi (teise otsani). Säti otsad kohakuti ja õmble ringselt käsitsi kinni. 



Nüüd keera kangas varem jäetud august teistpidi. Lõika kummist 17 cm jupp, kinnita selle külge haaknõel ja pista patsikummi sisse. Kui oled haaknõela abil ringi peale teinud õmble õmblusmasinaga sikk-sakk pistega kumm kinni. Mina tegin eelnevalt nõelaga paar pistet, et õmblusmasinaga õmmeldes kumm ilusti paigal püsiks. Lõpuks õmble ava peitepistega kinni.

Kommentaare ei ole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...