reede, 4. detsember 2020

Heegeldatud auto jäerelkäruga

 


Täpselt õigeaegselt sai valmis minu teine ostetud mustriga heegeldusprojekt. Kui ma seda autot internetis nägin, hakkas see mulle kohe väga meeldima. Mõne aja möödudes ei pidanud vastu ja soetasin ka endale selle mustri. Muster asub siin.


Lõngaks valisin Scheepjes Catona. Kui soovid samade värvidega teha siis siin on sulle värvide numbrid: 205; 516; 074; 110; 106; 208; 506 ja 505. Heegeldasin heegelnõelaga 2,5mm.


Kuna tegemist on ostetud mustriga ei saa ma kahjuks õpetust jagada. Küll aga saan jagada enda kogemust selle mustriga. Õpetus ise oli väga põhjalik erinevate piltidega. Minule, kui suhteliselt algajale heegeldajale, sai komistuskiviks kapoti koha heegeldamine ja lõpptulemusena ei saanudki ma täpselt aru, kuidas oli seda mõeldud teha. Küll aga võtsin kasutusele oma peakese ja mõtlesin ise välja, kuidas mulle õige tundus. Muu oli aga kõik ilusti arusaadav.


Nüüd, kui Jõuludeni on veel aega, jõuab väledam heegeldaja selle kindlasti ka endale ehteks teha. Selle mustri puhul meeldis mulle aga veel ka see, et auto mustrit saan hiljem ka lihtsalt mänguauto heegeldamisel kasutada. 

1 kommentaar:

Õigeusu valguses ütles ...

Tuleb au anda, et suur töö on tehtud!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...