teisipäev, 3. detsember 2019

Sõnumiga advendikalender


Püüan teha igal aastal lisaks kaupluses müüdavatele advendikalendritele ka ise ühe kalendri. Sellel aastal tegin advendikalendri, mille sees on erinevad tegevused perega, mis on seotud Jõuludega.


Teha on sellist kalendrit imelihtne. Alus, kuhu kotikesed kinnitasin oli mul juba varem olemas. Käis peast läbi ka mõte, et seoks oksa külge rippuma aga sellel korral jäi siis asi nii. Olemas olid ka nõelad, millega kotte kinnitada. Kotid soetasin kaubandusest ja need läksid tõesti vähe maksma (oli vist 75 senti). Lisaks ostsin paberit, mille tagumine pool on kleepuv (A4).


Kõige kauem aega kulus mul numbrite kujunduse koostamiseks. Palju erinevaid fonte ja kujusid hiljem sain sellise tulemuse:

 

Kui numbrid olid välja prinditud lõikasin need kääridega välja ja kleepisin paberist kottidele. Kõige keerulisem osa oli mõelda sisse tegevusi. On ju kõigil oma tegemised ja soov oli, et saaksime neid asju koos teha. Eks näis kuidas see meil õnnestub.


Tegevused printisin valgele paberile ja kuna need jäid kottidest läbi kumama paigutasin iga tegevuse veel omakorda kahe pisikese kartongi vahele. Seejärel klammerdasin kotid klammerdajaga kinni ja torkasin nõela abil tahvlile. Kaunistuseks sai väljast toodud paar männi oksa ja patareiga töötavad tuled.

Kommentaare ei ole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...