kolmapäev, 10. juuli 2019

Paberist hortensia


Tarvis oli valmistada üks kaart ja kuna olin tahtnud proovida teha paberist hortensiat, siis nüüd oligi selleks õige aeg. Lille tegemiseks kasutasin valgeid kohvifiltreid. Lõikasin nendest välja pisikesed kroonlehed nagu on näha alumisel pildil. Seejärel tupsutasin lehekesed Distress templivärviga lillat ja rohelist värvi segades. Pritsisin kroonlehed veega mäljaks ja kuivatasin ära.

 

Järgmisena tegin igale kroonlehele pisikese augu ja pistsin õie sisemuse kahest kroonlehest läbi. Kroonlehtede vahele panin ka natukene PVA liimi, et ikka kenasti koos püsiks. Lõikasin südamiku ülejäägi ära ja alustasin aluse valmistamist. Selleks värvisin ära osa paberist (täpselt nagu kroonlehtedel) ja kleepisin paberi papile. Lõikasin välja kolm erineva suurusega ringi ja kleepisin need omavahel 3D padjakestega kokku.

 

Lõpuks liimisin kuumaliimiga õied ümarale osale. Kuna tasapind oli eri kõrgustega jäi ka lille lõpptulemus kohevam. Viimasena kleepisin lille koos teiste kaunistustega mustale kartongile ja kaart oligi valmis.



Kommentaare ei ole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...