esmaspäev, 17. detsember 2018

Silt lumehelves


Paluti teha kaks lumehelvest sildiks kingituse pakile, mida on hiljem võimalik kasutada ka ehtena. Just seepärast on ka sõnumid kujul, mida on kerge eemaldada.


Sellel korral kasutasin päris palju erinevaid lõiketerasid ja ma ei tea palju on kasu sellest, et pisikese ülevaate valmimise käigust teen. Igatahes lõikasin naturaalsest kartongist ja valgest paberist suured lumehelbed ja tupsutasin nende ääred pruuni templivärviga. Sinna peale õmblesin ümmarguse lõiketeraga lainelisest papist lõigatud ringid, mida värvisin äärest valge akrüülvärviga ja puistasin üle kuiva sädelusega. Ringi õmblemise ajal õmblesin ühtlaselt ka kinni pisikese tüki marlit.


Jällegi lõikasin lõikerauaga valgest paberist kaks kitse. Ühe ääred tupsutasin lihtsalt pruuni templivärviga aga teise tegin pruuni templivärviga üleni kokku ja pritsisin üle veega, millesse oli lisatud natukene sära. Kitsedele panin kaela kuljuse ja tagumisele küljele 3D padjaksesed. Jalad kinnitasin eraldi kuumaliimipüstoliga. Ehte külge riputasin nööri ja sõlmede vahele panin ühe puidust pärli. Sildi printisin ja lõikasin lihtsalt välja. Digitemplit ennast on võimalik saada siit. Tagumisele küljele liimisin samuti lõiketeraga lõigatud ringi.

Kommentaare ei ole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...