reede, 16. november 2018

Lutihoidja


Beebi teemat jätkub veel mitmeks postituseks. Ega hetkel ju muud ei valmistagi, kui vajalikku beebile ja siis vahelduseks midagi Jõuludeks. Valmis said seekord aga kaks riidest lutihoidjat. Proovida ei ole veel kahjuks neid saanud aga hiljem võin teada anda, et kui mugav neid kasutada on. Igatahes mulle on alati meeldinud, et lutt kuskil kinni on ja kohe põrandale ei prantsata. Poes on ka päris suur valik, kuid tahtsin seekord ise midagi teha ja ega see tegemine kuigi keerukas ei olnud ka.


Vaja on vaid natukene riiet, traksi kinnitust ja pisikene jupp peenikest paela. Mina võtsin riide mõõdud traksi kinnituse järgi ja seepärast võib see olla igal tegijal erinev. Mõõdud olid aga 28 cm * 9,5 cm. Riide murdsin pooleks, et märgistada ära keskkoht ja siis omakorda murdsin riide küljed keskele murdejoonele kokku ning siis veel omakorda kokku. Nii tundus mulle, et hoidja jääb tugevam ja hoiab paremini vormi. Kui tulevasi õmblusi triikisin murdsin otsmised ääred juba ka kohe sissepoole ära, et pärast ei peaks eraldi nendega tegelema.


Õmblesin mõlemad pikad küljed kinni ja ühte otsa kinnitasin peenike pael ning teisele poole traksi kinnituse. Õmblesin veel traksi kinnituse juurde ruudu ja sinna sisse diagonaalid. Nii igaks juhuks, et sakutamisele vastupidavam oleks. 

Kommentaare ei ole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...