laupäev, 9. aprill 2022

Istutuspott

Mulle jäi internetist silma, et paljud tegelevad erinevate pottide ja karpide kaunistamisega ning see tundus väga põnev. Loomulikult on selline tegevus ka kasulik, sest muidu viskad kasutatud pakendi ju lihtsalt minema. Nüüd aga annad sellele uue elu ja endal ka tore vaadata.


Minu esimeseks katsetuseks sai IKEAST ostetud küpsiste plekist karp. Kui kõik küpsised olid söödud, lihvisin liivapaberida karbi pinna üle. Seda tegin põhjusel, et värv siledale pinnale paremini haakuks. Värvisin karbi kaks korda valge kriidivärviga Chalky Finish üle.  Siis võtsin musta akrüülvärvi ja värvisin pintsliga karbi sisemist osa ning katkendlikult ülemist ja alumist äärt. Seejärel võtsin pruuni akrüülvärvi ning lisasin pintsliga "roostet". 


Sildi meisterdasin paberist aga täpsemad juhised sildi valmismisest tulevad järgmises postituses. Sildi kinnitasin neetidega. Puidust lõikasin kolm tükki jalgadeks. Lihvisin need liivapaberiga üle ja õlitasin pruuni õliga. Täitsin poti sisu mullaga ja esimesena sai seal kasvama hakata sibul.

Kommentaare ei ole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...