pühapäev, 9. detsember 2018

Salasõnumiga küünal


Sellel aastal kohe hakkavad kuidagi silma lihtsad asjad. Mis samas ei tähenda, et need pakuks kuidagi vähem rõõmu. Just sellised pisikesed kingitused on salasõnumiga küünlad. Miks siis salajased? Aga seepärast, et sinu salajane soov ilmub küünla põhja alles siis, kui kogu küünal juba pikemalt põlenud on. 


Kui soovite küünlale inglise keelseid sõnumeid, siis internetis leidub neid päris palju, vali vaid endale sobiv välja. Siiski tegin mõned ka ise, sest mul on tahtmine kinkida eesti keelseid häid soove. Tegin neli erinevat sõnumit. Kui soovid neid kasutada, salvesta pildid endale arvutisse ja ava programmis Word. Selleks, et need ilusasti küünlasse mahuksid tuleb iga pildi suuruseks määrata 3,5 cm ja siis saad juba neid vastavalt oma soovile välja printida.



Kui oled soovitud sildid välja printinud, tuleb need vaid välja lõigata. Siltide keskele on märgitud pisikene täpp, mille kohale tuleb teha auk, millest taht läbi mahub. Minul on selleks spetsiaalne auguraud aga ma arvan, et asja ajab ära ka naaskel. Teeküünal tuleb ümbrisest välja võtta ja taht eemaldada ning pilt paigutada nii nagu on näha alloleval pildil ja seejärel tuleb küünal jälle kokku laduda. Kui neid küünlaid tegin osutus kõige keerulisemaks küünla leidmine, millel tuleks taht ilusasti lahti. See oli tegelikult mulle üllatus, sest varasematest aastatest on justkui meeles, et kõigil oli taht kergesti eemaldatav. Lõpuks kasutasin küünlaid Diana candles, mida müüakse kaupluses Pier. Kui keegi teab veel mõnda firmat, millel küünla taht hästi lahti tuleb, siis võiks siin sellest kindlasti märku anda.


Sellel korral siis selline kiire aga ma arvan et päris tore meisterdus. Kindlasti kavatsen ise neid toredaid küünlaid veel teha, sest on ju palju teisi sündmusi, kus samuti küünlaid põletada saab.


3 kommentaari:

evegr ütles ...

Väga kaunis idee, aga miks peab tahi eemaldama? Pilt võib ka niisama põhja jääda ja ei liigu kuhugi, ma arvan. Küünla peaks ju saama niisama ka välja võtta.

Ly ütles ...

Saab ka nii, aga sellisel juhul on sõnumit poole vähem näha, sest tahti hoiab kinni suurem ümmargune alus ja see hakkab osaliselt sõnumit katma.

Unknown ütles ...

Nii hea mõte! Hea, et tahi teema jutuks on võetud. Kujunduse tegemisel võib arvestada, et täpp (tahti hoidev) jääb pildi keskele. Võtan koduse jõululaua juures tarvitusele. Suur tänu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...