esmaspäev, 26. november 2018

Sildid Jõulupakkidele


Veel üks kiire ja lihtne Jõuluteemaline postitus. Valmistasin kolm silti jõulupakkidele nime kirjutamiseks. Kolm just seepärast, et selle templi kujundusel oli kolm erinevat Jõuluvana. Eks pean hiljem mõned sildid veel juurde tegema, kuid seda siis juba hiljem. Postitusele lisan pisikese digitempli, mida saab kasutada peale Jõulude ka muul ajal.


Kõik kolm sildikest valmisid sarnaselt. Jõuluvana templitega ja musta templivärviga tegin kolme erineva templi jäljendi naturaalsele kartongile. Puistasin need üle läbipaistva reljeefpulbriga ja sulatasin kuumapuhuriga. Värvisin Jõuluvanad markeritega, vaid valged osad tegin valge geelpliiatsiga. Sildi ääred tupsutasin õrnalt pruuni templivärviga. Printisin välja sõnumi ja liimisin need samuti tugevamale kartongile ning lõikasin lõikeraua abil välja ja kinnitasin sildile. Liimisin augu tugevdamise kleepsu ja kinnitasin nööri. Teisele poole liimisin pisikese jõuluteemalise luuletuse ja hiljem kirjutan juurde nimed, kellele pakk läheb.
Digitempli võid salvestada enda arvutisse ja seda erinevas suuruses välja printida. Siiski on tempel mõeldud vaid isiklikuks kasutamiseks.

Kommentaare ei ole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...