pühapäev, 15. detsember 2019

Sildid Jõulupakkidele vol 3


Lihtsalt tuli selline mõte ja tahtsin järgi proovida. Iseenesest olid sildid selle aasta pakkidele juba olemas aga palju sa ikka Jõulukraami valmistada saad.


Midagi väga keerulist nende valmistamisel ette võtta ei tulnud. Kasutasin oma uuemaid templeid ja sellel korral valisin kitse ja jääkaru. Nendega toimetasin nagu alati ja siin postituses sellest täpsemalt ei räägi. Kui pildid olid valmis võtsin kile ja sulatasin selle Fuse tööriistaga kokku. Jätsin vaid pisikese avause, millest panin sisse lume ja litrid ning lõpuks pildi. Siis sulatasin kinni ka selle osa. Lõikasin lõiketeradega välja sildi ümbrise. Et sellist tulemust saada kasutasin kahte motiivi. Ümmarguse panin lainelise motiivi sisse, sättisin ilusti paika ja kinnitasin ajutiselt maalriteibiga. Seda on vaja selleks, et kõik sildid tuleks ikka ilusti samasugused ja et keskmine osa kindlalt keskel püsiks.


Panin kaks valmis lõigatud silti kohakutti, kiles kaunistus vahel ja õmblesin õmblusmasinaga kaks tiiru peale. Siis paigaldasin ülesse öösi ja panin sealt koos kuljustega läbi nööri. Sõnumi lõikasin välja ja liimisin sildile 3D padjakestega.

Kommentaare ei ole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...