pühapäev, 7. veebruar 2021

Pisike kingitus Sõbrapäevaks


Proovin igal aastal vähemalt midagi Sõbrapäevaks teha. Selle aasta inspiratsiooniks olid paar aastat tagasi kaunistatud valged Tic-Tac-id, mida sai kinkida Jõuludeks. Nüüd soetasin roosad Tic-Tac-id ja asusin neid kaunistama.


Alustasin valge kartongi lõikamisega. Kõigepealt lõikasin välja ristkülikud, mis ulatuksid karbi ümber. Murdsin paberit kahest kohast, et saaks paberi ümber karbi panna. Lõikasin lõiketeraga ümara augu ja ümara augurauaga nurgad kumeraks. Printisin naturaalses toonis paberile sõnumi. Kleepisin selle kartongile ja lõikasin samuti lõiketeraga välja. Sildi taha panin 3D padjakesed ja üles kleepisin lõiketeraga lõigatud kuldse läikiva südame. Lõikasin jupikese nööri ja panin läbi sildi. Seda kujundatud silti jagan ka teiega. Mõeldud on see isiklikuks kasutamiseks.


Kui silt oli valgele alusele paigaldatud hakkasin tegema linnukesi. Need on valminud täpselt samamoodi, nagu kõik minu sellised pisikesed detailid. Liimisin ka linnukese valgele paberile. Lõpetuseks lõikasin veel valgest kartongist lõiketeraga välja sildid ning pistsin need läbi nööri. Sinna peale saab kirjutada nime, kellele kingitus läheb. Kommi pakendi paigaldasin kaunistuse külge nätsu moodi padjakestega. 

Kommentaare ei ole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...