neljapäev, 18. november 2021

Kassi pildiga söögipurk


Meie pere kiisu on meil juba aastaid olnud aga toitu olen hoidnud senini originaalpakendis. Tegelikult on aga neid päris tüütu kinni ja lahti teha. Niisiis otsustasin purgi kasuks ja kaunistasin selle meie kiisu pildiga. 

Algatuseks valisin välja foto oma kassist, mida tahtsin purgile panna. Seejärel tuli eemaldada taust, mida saab teha vastava programiga. Mina kasutasin selleks sellist programmi. Nüüd oli vaja tavalisest png failist teha svg vail. Selle tegevuse tarbeks leiad vajaliku programmi siit. Kui oled oma tulemusega rahul, tuleb saadud fail tõmmata Cricut (või mõnda teise) programmi ja kuumpresskilest pilt välja lõigata.

Kangaks võtsin tavalise valge puuvillase riide. Lõikasin sellest kaks 19x40cm suurust tükki ja õmblesin need omavahel kokku. Nurkade õmblemisel kasutasin nippi, mida nägin kunagi ühes videos, kus nurga piste tehakse 45 kraadise nurga all. See peaks tagama ilusama nurga tipu. Äkki tõesti oli. Eks proovige ise järele. 

Nüüd jäi veel pilt kangale paigaldada ja ümber purgi sättida. Lisasin ka valge-musta paela ja oligi purk kasutamiseks valmis. Head isu Pässu.

Kommentaare ei ole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...