laupäev, 29. veebruar 2020

Riidest nukk


Nägin internetis neid nukke ja mulle hakkasid need kohe meeldima. Siis tuli mõte, et prooviks ise ka teha. Kogu protsess aga võttis mul ikka päris kaua aega, tervelt üle aasta. Seda muidugi seepärast, et jooksvalt tuli erinevaid asju, mida tahtsin samuti proovida teha. Mõnel hetkel aga oli nuku valmistamisest küllalt ja lihtsalt ei viitsinud. Lõpuks võtsin ennast ikka kokku ja siin ta nüüd on.


Kes minu blogi tihedamini külastavad siis need kindlasti teavad, et nuku valmistamise kohta on blogis eraldi lehekülg. Sellel lehel on kirjas kõik mida ja kuidas täpselt tegin ning lisaks on olemas lõiked. Just seepärast siia postitusse õpetust panema ei hakka. 


Mõned postitused said aga nukku valmistades veel tehtud. Näiteks sai eraldi esitletud nuku mütsi ja ka tenniste kohta tegin eraldi postituse. Kõik ülejäänu on kirjas juba üleval mainitud lingil. Ise jäin tulemusega rahule. Eriti kui arvestada seda, et see oli esimene nukk. Mainin veel ära ka selle, et minu nukul saab kõik asjad seljast ära võtta ja soovi korral uutega asendada. 

Kommentaare ei ole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...