teisipäev, 11. detsember 2018

Lumememme kaka


Kui sinu tutvusringis on mõni inimene, kes on huumoriga sina peal, siis just selline võiks olla sinu pisikene kingitus temale. Sellised humoorikad kommid lihtsalt peavad muigama panema. 


Minul said need tehtud nii. Naturaalsest kartongist lõikasin ristküliku kujulised tükid vastavalt kommide karbi suurusele ja murdsin kahest kohast nii, et neid saaks ilusti kommide ümber panna. Lõikasin nurgad kumeraks, tegin esimesele küljele pisikese augu ja tupsutasin ääred pruuni templivärviga. Liimisin (liiminätsuga) kommid aluse tagumisele küljele.


Kasutades lumememme templit ja musta templivärvi tegin lumememmed, mille puistasin üle läbipaistva reljefpulbriga ja kuumutasin. Värvisin lumememmed markeritega ära ja liimisin papile ning lõikasin lõiketeraga välja. Panin lemememme taha 3D padjad ja liimisin karbile. Printisin välja digitempli, liimisin selle kartongile ning lõikasin jällegi lõiketeraga välja. Panin sildile natukene kuumaliimipüstolist liimi ja liimisin lumememme juurde. Lõikasin paraja pikkusega paela ja sidusin karbid kinni.


Jagan siin ka digitemplit, kui keegi tahab veel mõnda sõpra sellisel moel üllatada. Digitempel on mõeldud isiklikuks kasutamiseks.


3 kommentaari:

MO isetegemised ütles ...

Nii lahe, mul vedas kohe naeratuse kõrvuni! Ilusat aasta lõppu ja palju vahvaid ideid!

Carlone ütles ...

(Y) :-D Väga lahe!

Merle L. ütles ...

väga mõnusad, sellised pihkupistmise kingitused ;) tegin järele!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...