neljapäev, 4. november 2021

Õmmeldud kinkekott Jõuludeks

Selleks, et Jõulukink oleks vahvam ja huvitavam, tegin õmmeldud kingituste koti. Valmistamine ise ei võta just liiga palju aega, küll aga läks hulga tunde tööle, mis oli vaja teha enne koti õmblemist. Selle hulka kuulus kuuskede joonistamine ja failide kujundamine. Faili on võimalik endae soetada siit.


Koti valmistamiseks lõikasin valgest ja punasest puuvillasest kangast välja kaks tükki, vastavalt siis sellele, kui suurt kotti vaja oli. Õmblesin ääred kokku. vaid voodri ühte külge jätsin pisikese augu, millest oli hiljem võimalik kott õigetpidi tõmmata. Välimise koti küljele õmblesin kokkuõmmeldes pisikese sildikese. 


Pöörasin valge koti õige poole ja pistsin selle voodrikoti sisse ning õmblesin ülemise ääre kokku. Seejärel tõmbasin varem jäetud augukesest kogu koti õiget pidi. Kui punane vooder oli valge sisse sätitud triikisin kõik üle ja õmblesin ülemise ääre veelkord üle. Nüüd oli kott valmis ja alustasin kujunduse lisamist. Selleks lõikasin Cricut masinaga kuumpresskilest vajalikud osad välja ja paigaldasin kotile. Mulle tundub, et sai väga Jõululik ja loodan, et ka lapsele meeldib.

Kommentaare ei ole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...