laupäev, 18. september 2021

Puidust kaunistus Halloweeniks


Juba eelmises postituses piilus taustal puidust kaunistus Halloweeniks. Selliseid kaunistusi teen ise just sellel põhjusel, et kaubandusest ei leia endale midagi meelepärast ja muidugi meeldib mulle sellist laadi nikerdamine. 


Kõigepealt lõikasin vineerist ruudu mõõtudega 36x36cm. Lihvisin selle pinna ja küljed liivapaberiga ning värvisin ääred valgeks ja pealmise osa jagasin ruutudeks ning värvisin mustaks ja valgeks. Värvisin akrüülvärviga kaks kihti ja lihvisin peene liivapaberiga kergelt üle. Raamide valmistamiseks tuli lauast lõigata pikki peenemad liistud. Selle töö tegemiseks kasutasin julmalt ära oma meest. Siis aga lõikasin õige pikkusega jupid, lihvisin ja lõpuks õlitasin pruuni õliga.


Nüüd algas töö kõige põnevam osa. Otsisin internetist erinevaid pilte, mis haakuksid teemaga. Neid on tasuta ja tasulisi ja ma ise kasutasin ruutude täitmiseks mõlemaid variante. Kui valik oli tehtud lõikasin Cricut masinaga valgest ja mustast vinüülist pildid välja ja paigaldasin erinevatesse ruutudesse. Lõpuks liimisin raamid PVA liimiga aluse külge ning lisasin raamile natukene ämblikuvõrku.

Kommentaare ei ole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...