teisipäev, 12. november 2019

Puidust majakesed Jõuludeks


Ka puidust on vahel tore midagi valmis meisterdada. See ei võta palju aega ja tulemust saab hakata nautima päris kiiresti. Tegin pisikesed puidust majakesed, mis hakkavad kaunistama minu tuba Jõulude ajal.


Vahendeid selle töö tarvis ei olegi väga palju vaja. Puit on võetud varasemate tööde jääkidest ja mõned tükid kütmiseks mõeldud klotsidest. Lõikasin saega ülemise osa 45 kraadi mõlemalt poolt, et tekiks pisike katus. 


Seejärel lõikasin alumise osa vastavalt sellele, kui kõrget maja tahtsin. Lihvisin lihvimisaparaadiga puidu siledaks. Vaid ääred lihvisin käsitsi, et väga nurki ära ei lihviks. Värvisin majakesed valge lasuuriga ja peale kuivamist kleepisin neile pva liimiga peale paberid. Kuusekesega paberi tegin ise ja printisin siis välja. Jagan neid pabereid ka teiega:


Lisaks kirjutasin sõnumi ja printisin ka selle välja. Kui alguses kartsin, et õhemale paberile prinditud kate pva liimiga kortsu läheb, siis tegelikult sai ka õhukest paberit väga edukalt puidule kleepida. Majakeste alla panin pisikesed kummist jalad.

Kommentaare ei ole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...