teisipäev, 6. november 2018

Advendikalender


Jõulud aina lähenevad ja kuigi paljud ei taha veel novembris sellele mõleda, siis kui tahad midagi enda kätega Jõuludeks valmis teha on nüüd selleks just õige aeg. Advendikalender on meie peres igaaastane teema. Eks on ikka tore hommikul üks komm suhu pista. Minule jäi aga silma selline väga armas ja pisike advendikalender. Mugandasin seda natukene enda vajadusi silmaspidades ja selline ta siis välja kukkus.


Tegelikult on selle valmistamine ju imelihtne ja kõik saaksid kodus midagi sarnast teha. Aluseks on võetud tikutoos aga mitte see kõige väiksem vaid üks nõks suurem. Seda just eelkõige põhjusega, et oleks ka midagi kaunistada (ise kasutasin Rimi logoga tikutoosi). Tikutoosi ääred värvisin akrüülvärviga valgeks ja seejärel kleepisin kõik küljed üle naturaalse kartongiga.


Kaunistuseks printisin kalendri 24 päeva, mida siis saab soovi korral maha kriipsutama asuda. Vajaliku faili saate endale postitusest salvestada või siis ise teha. Printimiseks kasutasin Word`i ja pildi suuruseks sobis hästi 3,55 cm (kõrgus) korda 4,58 cm (laius).  


Kuigi mina tegin mõmmi templiga ja värvisin Copic markeritega võib nende puudumisel kaunistuseks kasutada ka erinevaid kleepse. Paela sain meile toodud tordi küljest. Karbi sisse läksid M&M kommid. Täpselt 24 tükki.


Toredat meisterdamist ja magusat kasutamist. 


1 kommentaar:

MO isetegemised ütles ...

Tõeliselt,tõeiselt ja päris ausalt, nii vahva!!!! Milleks neid suuri ja inetuid kobakaid, kui on võimalik SEE!! Olen vaimustuses :) :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...