neljapäev, 28. märts 2019

Beebi kaisutekk


Suur isu on hetkel teha mänguasju oma kõige pisemale ja arvan, et ka see siin ei jää viimaseks, sest palju uusi mõtteid juba ootab. Vahelduseks heegeldamisele otsustasin õmmelda ja nii valmiski pisikene kaisutekk, mida on hea krõbistada ja nätsutada.


Selle mänguasja tarvis ei olnudki vaja kauplustest midagi otsida. Kõik vajalik oli juba varem muude asjade tarbeks kokku tassitud. 


Teki valmistamiseks lõikasin kangast kaks ruutu ning seejärel lõikasin need pooleks nii, et moodustuksid kolmnurgad. Mõlemast kangast võtsin ühe kolmnurga ja õmblesin need omavahel tagasi ruuduks kokku. Ühe kolmnurga vahele õmblesin paela, mille otsa riputasin puidust rõnga.


Siis otsisin välja hulgaliselt erinevaid paelu ning õmblesin erinevate külgede juurde. Mõningate paelade otsa ajasin puidust mummud. 


Kõige keerulisemaks osutus krabiseva täite leidmine. Helistasin erinevatesse kauplustesse, mis müüvad kangaid, kuid kuskil ei paistnud sellist krabisevat toodet leiduvat. Lõpuks kirjutasin Facebook`i lehele ja küsisin sealt nõu. Üks inimestest kirjutas, et tema tuttav kasutab küpsetuskotte. Milline imeline mõte, krabisevad need ju suurepäraselt. Niisiis õmblesin tagumisele riidele kile ja peale seda kaks poolt omavahel kokku. Lõpetuseks õmblesin ääre veel omakorda üle.


Nüüd oli aeg mänguasi ära pesta ja samas kontrollida küpsetuskoti vastupidavust. Kõigepealt pesumasin, siis kuivati ja lõpuks triikraud. Materjal pidas kõigele ilusasti vastu ja mänguasi krõbiseb kenasti edasi. Sellist toredat nippi kasutan kindlasti ka tulevikus. 

Kommentaare ei ole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...